Openbare ruimte

Goed onderhoud van de openbare ruimte speelt een belangrijke rol bij het welzijn van bewoners in een dorp of stad. Aannemingsbedrijf Van Zuijlen B.V. draagt zorg voor aanleg en onderhoud van bomen, beplanting, speelvoorzieningen en verharding.

Groenvoorziening

Groenvoorziening speelt een belangrijke rol bij het welzijn van bewoners in een wijk. Bomen, beplanting en gazon kleden de wijk aan en creëren een prettige plek om te wonen voor jong en oud.

Aannemingsbedrijf Van Zuijlen B.V. heeft veel ervaring in ontwerp, aanleg en onderhoud van openbaar groen in de ruimste zin. Bij het ontwerp houden wij rekening met onderhoudskosten, functionaliteit en doel van het te realiseren project.

Wij zijn werkzaam op alle onderdelen van het openbaar groen zowel aanleg als onderhoud.

aanleg en onderhoud parken
woonwijk groenonderhoud
aanleg-onderhoud openbare tuin
bestrating pastoraal centrum
woonwijk groenonderhoud
bestrating schoolomgeving

Verhardingen

Aannemingsbedrijf Van Zuijlen B.V. heeft vakmensen met ruime ervaring op het gebied van verharding en halfverharding. De hierbij benodigde machines zijn allemaal aanwezig in een ruim opgezet en modern machinepark.

Niet alleen het straatwerk maar ook de ondergrond heeft onze aandacht. Bij zwaarbelaste bestrating verzorgen wij een laagsgewijze onderbouw bestaande uit zand en puinfundering. We houden ons voornamelijk bezig met de aanleg en het onderhoud van pleinen, fietspaden, wandelpaden, parkeerplaatsen en sierbestrating.

De bijbehorende grond- en rioleringswerkzaamheden kunnen ook door ons op een vakkundige manier uitgevoerd worden.

Hekwerken en schuttingen

Aannemingsbedrijf Van Zuijlen B.V. levert en plaatst kilometers hekwerk per jaar. Er zijn diverse types leverbaar die allemaal zijn voorzien van twee beschermingslagen die roestvorming voorkomen. Het materiaal wordt eerst gegalvaniseerd en naar keuze voorzien van een coatinglaag. Deze coating kan in alle RAL kleuren worden uitgevoerd, conform uw specifieke wensen.

Afscheidingen die wij voornamelijk leveren zijn:

  • gaashekwerk
  • rastermathekwerk
  • plantsoenhekwerk
  • leunhekken rond sportvelden
  • ballenvangers
  • schuttingen
hekwerk voetbalkooi
dubbelstaafmat hekwerk
dubbelstaafmat hekwerk

“Groenvoorziening is heel belangrijk voor het welzijn van bewoners in een wijk.”

groenkeur groenvoorziening iso 9001 sbb beeldmerk vca2