Home
Home
Home
 Openbare ruimte
 Openbare ruimte
 Sport en recreatie
 Sport en recreatie
 Waterwerken
 Waterwerken
 Verhuur machines
 Verhuur machines
 Advies
 Advies
 Overige informatie
 Overige informatie
 Contact
 Contact

 Advies
Geschiedenis

Vanuit een boerenbedrijf zijn wijlen Steef van Zuijlen en zijn zoon Arie in 1963 Van Zuijlen BV gestart.

De eerste werkzaamheden, onder leiding van Steef, bestonden uit het schoonmaken van sloten voor de gemeente Utrecht. Al snel werd zijn vakbekwaamheid onderkend. Het aantal opdrachten groeide en de klantenkring breidde zich uit.

Zoon Arie zag wel brood in deze vorm van ondernemen en investeerde in enkele machines, waardoor werkzaamheden beter en sneller konden worden verricht. Het oorspronkelijke boerenbedrijf werd langzaam afgebouwd, zodat alle energie in het nieuwe bedrijf gestoken kon worden.

Dankzij het leveren van vakwerk kwamen naast baggerwerkzaamheden ook opdrachten binnen voor het plaatsen van beschoeiing en de aanleg van openbaar groen. Het werkterrein werd breder o.a. op het gebied van buitensportaccommodaties, cultuurtechniek en groenvoorzieningen.

Het bedrijf groeide al gauw uit tot een middelgrote onderneming met een diversiteit aan diensten. Intussen is er jarenlang kennis en ervaring opgebouwd.

In 2000 is het familiebedrijf Van Zuijlen BV onder leiding van Pedro van Zuijlen, zoon van Arie, de nieuwe eeuw ingegaan. Na de modernisering van het wagen- en machinepark is hard gewerkt aan de verbetering van de kwaliteit van de processen binnen van Zuijlen BV. Dit heeft ertoe geleid dat van Zuijlen BV VCA ** en ISO 9001:2000 gecertificeerd is. In 2011 is hier het Groenkeur certificaat aan toegevoegd, iets waar we trots op zijn.. Deze continue aandacht voor verbetering van kwaliteit levert een positieve bijdrage aan onze producten en diensten.

Inmiddels heeft het oude kantoorgebouw plaats gemaakt voor een moderne professionele werkomgeving voor de ondersteunende functies en zijn ook de andere bedrijfsruimtes aangepast aan de huidige normen.